Kage |
|
400 g råmarcipan 6 æg Revet skal af 2 citroner 200 g blødt smør 300 g sukker |
Marcipanen rives groft. 4 af æggene skilles. Hviderne sættes til side, mens blommerne hældes over marcipanen, sammem med de 2 sidate æg. Æg og marcipan piskes sammen. Citronskal, smør og sukker tilsættes lidt efter lidt. og det hele piskes sammen til en homogen masse. De 4 æggehvider piskes stive og vendes i. Hele herligheden hældes i en springform, beklædt med bagepapir.. Bages ved 175º i ca 45 minutter |
Overtræk |
|
200 g
chokolade |
Når
tærten er lun, tages den ud af springformen og lægges
på serveringsfadet. Chokoladen smeltes og smøres ud over
kagen |
Hindbærsovs |
|
500 g frosne
hindbær 125 g sukker |
Hindbær og sukker
koges sammen til hindbærren er kogt helt ud. Hældes gennem en si, så kernerne bliver siet fra. Sættes til afkøling. |
Servering |
|
Kagen skal afkøles helt, så chokoladen er fast, inden den serveres med hindbærsovsen |