Marcipankage med hindbærsovs

(Efter en opskrift fundet på www)




Kage

400 g råmarcipan
6 æg
Revet skal af 2 citroner
200 g blødt smør
300 g sukker
Marcipanen rives groft.
4 af æggene skilles. Hviderne sættes til side, mens blommerne hældes over marcipanen, sammem med de 2 sidate æg. Æg og marcipan piskes sammen.
Citronskal, smør og sukker tilsættes lidt efter lidt. og det hele piskes sammen til en homogen masse.
De 4 æggehvider piskes stive og vendes i.
Hele herligheden hældes i en springform, beklædt med bagepapir..
Bages ved 175º i ca 45 minutter

Overtræk

 
200 g chokolade
Når tærten er lun, tages den ud af springformen og lægges på serveringsfadet. Chokoladen smeltes og smøres ud over kagen

Hindbærsovs
 
500 g frosne hindbær
125 g sukker
Hindbær og sukker koges sammen til hindbærren er kogt helt ud.
Hældes gennem en si, så kernerne bliver siet fra.
Sættes til afkøling.

Servering
 

Kagen skal afkøles helt, så chokoladen er fast, inden den serveres med hindbærsovsen