Forberedelse |
|
20 store udstenede
svesker 1 dl cognac |
Sveskerne skal trække i
cognac'en natten over |
Dej |
|
150 g mørk
chokolade 100 g sukker 25 g kakao 1 dl vand 4 æggehvider 75 g sukker 100 g mel |
Chokoladen smeltes
og blandes med sukker, kakao og vand. Afkøles. Æggehviderne piskes næsten stive, hvorefter sukkeret piskes i. Melet vendes i, og derefter vendes den afkølede chokolademasse i. |
Bagning |
|
En porcelænsform
smøres med fedtstof og drysses med sukker. Dejen
hældes i, og sveskerne læges ovenpå. Bages ved 180 grader i 30-35 minutter. Kagen skal stadig være lidt fugtig når den tages ud af ovnen. Afkøles helt, inden der skæres af den |
|
Servering |
|
Serveres med
flødeskum eller creme fraiche. Evt. smagt til med
væden fra sveskerne og lidt flormelis. |