Mørdej |
|
---|---|
250 g usaltet
smør 125 g flormelis 375 g mel 1-2 spsk vand |
Smør, mel og flormelis
æltes sammen med let hånd og samles med lidt vand.
Sættes i køleskab i 1 time. |
Marcipandej |
|
---|---|
400
g bagemarcipan 150 g flormelis 2 æggehvider |
Ingredienserne æltes sammen
og sættes koldt |
Samling af kagerne |
|
---|---|
Mørdejen rulles ud, ikke for
tyndt, og udstikkes i cirkler med en diameter på ca. 8 cm. Marcipandejen trilles til kugler, ca. 2½ cm i diameter. En kugle anbringes på en mørdejscirkel, kanterne foldes op på 3 sider, og hele kagen trykkes lidt trekantet. Bages ved 180° i ca 20-22 minutter. Afkøles |
Chokolade | |
---|---|
250 g mørk
chokolade |
Chokoladen smeltes i vandbad, og
kagerne dyppes i chokoladen, så bunden bliver dækket.
Sættes til afkøling |