Marcipanlagkage med kastanjecreme

(Egen opskrift)




Bunde

200 g marcipan
4 æg
25 g blødt smør
3 spsk mel
Marcipanen rives.
Æggene skilles
Æggeblommerne piskes godt og marcipanen piskes i. Mel og smør piskes i.
Æggehviderne piskes stive og vendes i marcipanmassen.
Dejen fordeles i 2 lagkageforme og bages ved 180º i 15-20 minutter, indtil de er gyldne.
Tages ud af formene og afkøles på bagerist

Creme

 
1 dåse (350 g) sødet kastanjecreme (creme de marrons)
350 g mascarpone
1/4 l piskefløde
Kastanjecremen piskes op og piskes sammen med mascarponen.
Fløden piskes stiv og vendes i.

Montering
 
25 g mandelflager
Den ene bund lægges på et kagefad. Halvdelen af cremen fordeles henover.
Den anden bund lægges ovenpå og resten af cremen fordeles ovenpå og på siderne.

Servering
 

Skal stå nogle timer i køleskab og kan derefter serveres.