Bunde |
|
200 g marcipan 4 æg 25 g blødt smør 3 spsk mel |
Marcipanen rives. Æggene skilles Æggeblommerne piskes godt og marcipanen piskes i. Mel og smør piskes i. Æggehviderne piskes stive og vendes i marcipanmassen. Dejen fordeles i 2 lagkageforme og bages ved 180º i 15-20 minutter, indtil de er gyldne. Tages ud af formene og afkøles på bagerist |
Creme |
|
1 dåse
(350 g) sødet kastanjecreme (creme de marrons) 350 g mascarpone 1/4 l piskefløde |
Kastanjecremen
piskes op og piskes sammen med mascarponen. Fløden piskes stiv og vendes i. |
Montering |
|
25 g mandelflager |
Den ene bund lægges
på et kagefad. Halvdelen af cremen fordeles henover. Den anden bund lægges ovenpå og resten af cremen fordeles ovenpå og på siderne. |
Servering |
|
Skal stå nogle timer
i køleskab og kan derefter serveres. |