Fragilitélagkage med creme af hytteost og jordbær

(Egen opskrift)
 


Bunde
3æggehvider
50 g sukker
200 g nødder
Nødderne hakkes meget fint
Æggehviderne piskes stive, og sukkeret piskes i. Nødderne vendes i marengsmassen.
Fordeles i to forme til lagkagebunde, der er foret med bagepapir.
Bages ved 150° i ca en time. Sæt evt. en trægrydeske i klemme i ovnlågen, så fugten kan slippe væk.
Lad bunden afkøle i formene.

Creme
3 dl piskefløde
1 dl sukker.
2 tsk vanillesukker
300 g hytteost
500 g jordbær
Fløden piskes stiv, og sukker og vanillesukker piskes i.
Hytteost vendes i.
Gem 100 g jordbær til pynt. De resterende 400 g skæres i skiver og vendes forsigtigt i flødeblandingen.

Montering

De kolde bunde frigøres fra form og bagepapir.
En springform i samme størrelse fores med film.
Den ene bund lægges i, og 60% af cremen hældes over.
Den anden bund lægges ovenpå, og resten a f cremen fordeles herover.
Trækker et par timer i køleskab

Servering

Kagen tages forsigtigt ud af springformen og anbringes på et fad.
De sidste jordbær skæres i halve og fordeles over kagen som pynt