Hindbærkage på marcipanbund

(Egen opskrift)


 


Marcipanbund
200 g marcipan
4 æg
1,75 dl piskefløde
50 g smør
50 g flormelis
75 g mel
evt ½ dl kokosmel
3 æggehvider
Marcipanen rives groft og piskes sammen med de hele æg, fløde og smør. Piskes godt igennem, hvorefter flormelis, mel og evt. kokosmel vendes i.
Æggehviderne piskes stive og vendes i.
En stor tærteform smøres godt og drysses med sukker. Dejen hældes heri, så den har en tykkelse på ½-1 cm.
Bages i ca 20 minutter ved 200 gr.

Hindbærskum
4 dl piskefløde
50 g flormelis
100 g flødeost
200 g hindbær.
Fløden piskes meget stiv.
Hindbærrene moses sammen med flødeost og flormelis. Tag evt nogle hindbær fra til pynt.
Hindbærmassen fordeles på marcipanbunden. Stilles koldt indtil servering

Servering

Pyntes med hindbær og severes