Marcipanbund |
|
200 g marcipan 4 æg 1,75 dl piskefløde 50 g smør 50 g flormelis 75 g mel evt ½ dl kokosmel 3 æggehvider |
Marcipanen rives groft og
piskes sammen med de hele æg, fløde og
smør. Piskes godt igennem, hvorefter flormelis, mel
og evt. kokosmel vendes i. Æggehviderne piskes stive og vendes i. En stor tærteform smøres godt og drysses med sukker. Dejen hældes heri, så den har en tykkelse på ½-1 cm. Bages i ca 20 minutter ved 200 gr. |
Hindbærskum |
|
4 dl
piskefløde 50 g flormelis 100 g flødeost 200 g hindbær. |
Fløden
piskes meget stiv. Hindbærrene moses sammen med flødeost og flormelis. Tag evt nogle hindbær fra til pynt. Hindbærmassen fordeles på marcipanbunden. Stilles koldt indtil servering |
Servering |
|
Pyntes med hindbær og
severes |